آنچه باید والدین کنکوریها بدانند!

[ad_1]
ما کنکوری های چه گناهی کردیم ؟
پدر و مادرها اغلب نمیدانند به چه صورت و به چه طریق ممکن در امر آموزش، یادگیری و درس به فرزندان خود کمک کنند
آنها شاید صدها بار این کلمه را تکرار کنند که (بخوان، نخوان) و دلشان میخواهد در این زمینه فرزندانشان را در منزل یاری کنند
ولی بنابر به دلایلی خود را درگیر این مسائل که به نظر مشکل پیچیده است، نمیکنند. آنچه که والدین کنکوریها باید بدانند.
این دلایل ممکن است بی اطلاعی از موضوع درس یا برنامه آموزشی آموزشگاه و نداشتن وقت و یا خواستههای متفاوت هر یک از فرزندان باشد
، این روزها که روزهای آخر کنکور است، لازم است والدین با دلگرمی دادن به فرزندانشان برای درس خواندن، تصور آینده درخشانتری را برای آنها ایجاد کنند.
فرزندانتان را در معذوریت قرار ندهید
مهمترین مسئلهای که والدین باید توجه داشته باشند، این است که آنها هیچ گونه استرسی به فرزندان خود وارد نکنند
و به هیچ عنوان فرزندان خود را در معذوریت قرار ندهند. خانوادهها نباید فرزندانشان را تحقیر کنند یا آنها را مورد انتقادهای مکرر قرار دهند در این دوره فرزندان پر از اطلاعات هستند و باید احساسات آنها کنترل و سازمان دهی شود.
فرزند من به کمک نیازی ندارد و من نمیتوانم کاری برایش انجام دهم
شما بیشترین تاثیر را بر فرزند خود دارید از این رو فرزند شما از حمایت و راهنمایی شما در خانه و مدرسه بی نیاز نیست و همواره باید کمک کننده، همراه و تشویق کننده او باشید.
عزت نفس،اعتماد به نفس فرزندتان را بالا ببرید

هرچه قسمت باشد همان میشود
نمیتوان با تقدیر و سرنوشت به مبارزه پرداخت و هرچه قسمت باشد همان میشود. این نوع قضاوت و برداشت عذر و بهانهای بیش نیست
کسانی که این نظر را دارند، میخواهند به این وسیله با ساده اندیشی تمام تقصیرها را برگردن تقدیر و سرنوشت بیندازند، در صورتیکه این گونه نیست هر کس اراده کند و تصمیم بگیرد، میتواند موفق شود.
تاکید بر رشته یا محل خاصی نکنید
خانوادهها نباید هیچ اصراری داشته باشند که فرزندشان در کدام رشته یا کدام شهر قبول میشوند و اجازه ندهند این موضوع برای فرزندشان استرس و اضطراب ایجاد کند.
صحبت کردن با فرزندان کنکوری را فراموش نکنید
با فرزندتان راجع به نقش تمرکز در مطالعه صحبت کنید، راجع به هدف برنامه، نقش توجه و تمرکز در مطالعه، چگونگی ضبط و نگهداری اطلاعات در مغز به فرزندتان توضیحی بدهید
و به او بفهمانید علت اینکه یک مسئله را به خوبی متوجه نشده است، چیست.
در برخورد با فرزندانتان صبور و انعطاف پذیر باشید، این کار سبب میشود که در او عادتها و نگرشهای تازهای برای همزیستی ایجاد شود.
دیدگاهتان را بنویسید